Affirmasjonskort

Indre rikdom er affirmasjonskort for emosjoner og eteriske oljer som jeg har fått i gave av Naturkilden.

Hva er affirmasjoner?

Affirmasjoner er positive setninger eller fraser, i nåtid, som er ment å påvirke bevisstheten vår for å skape positive forandringer. Det er oppløftende og kraftige konstateringer, og positiv feedback, som gjentas til seg selv for å holde fokus, oppnå mål, skape balanse og generelt for å programmere sinnet vårt på den måten vi selv ønsker.

Affirmasjonskortene kan motivere deg, holde hjernen fokusert på et mål, ha innvirking på underbevisstheten og aktivere indre trossystemer, endre måten du tenker og oppfører deg på, hjelpe deg til å føle deg positiv, energisk og aktiv samt gi deg ro og tilfredshet. De kan også hjelpe deg med å reprogrammere negativt selvsnakk og viske ut usanne overbevisninger.

Hvordan bruke affirmasjonskortene

Sett av litt tid til å bla gjennom kortene og knytt deg til det du føler angår deg og dine behov der og da. Les affiramsjonen og repeter den mens du bruker en eterisk olje som er assosiert med den følelsen og affirmasjonen. Å bruke eteriske oljer sammen med affirmasjoner kan styrke opplevelsen, og det du ønsker å integrere. Jeg har også noen ganger valgt å trekke to kort; ett for hvordan jeg føler meg i det øyeblikket, og ett for hvordan jeg ønsker å føle meg, men her er det ingen fasit. Lek!

Innlegget er skrevet i samarbeid med Naturkilden.